Vásárlói bejelentkezés

Kiváló szálláshelyEzsébet ut.
Szép kártya

Szobáink

Éttermünk

Itt vagyunk

Kényelmesen berendezett tíz db kétágyas, pótágyazható szobával rendelkezünk. Alapfelszereltség a TV, a telefon és a minibár. Szobáink közül  négy klimatizált, melyből kettő minikonyhás berendezésű.

Ha szobát szeretne folgalni nálunk kérjük kattintson ide »

Éttermünk 100 fő befogadására alkalmas, ahol tiszta környezetben házias jellegű ételeinkkel, tájjellegű borainkkal és udvarias kiszolgálással állunk vendégeink rendelkezésére.

Vállaljuk családi, baráti összejövetelek, lakodalmak, üzleti találkozók rendezését, lebonyolítását.

 
7173 Zomba, Rákóczi u. 57.
Telefon:        +36/74/433-387
Fax:               +36/74/533-021
E-mail:
info@margaretapanzio.hu
margaretapanzio.zomba@gmail.com

 

 

Szeretettel köszöntjük Zombán!

Zomba a Dunántúlon, Tolna megye szívében található. A Dunántúli  dombságon belül a Völgység északi felén lévő 5.700 ha-on fekvő település. A területen a Dunántúli-dombságra jellemző jegyek mind megtalálhatók. Büszkélkedhetünk dombokkal, völgyekkel, vízfolyásokkal és álló vizű tavakkal. A Szekszárdi Borvidék részeként községünk határában terül el több országos hírű borászat szőlőterülete, melyen kiváló pincészetek rangos borai ízlelhetők meg.

 

Környékünk nevezetességei:

Panziónk közelében található számos nevezetesség, többek között a Gemenci-erdő, a Dombóvári Gunarasfürdő, a közelmúltban kibővített Tamási Termálfürdő, az újonnan épült Bonyhádi Termálfürdő és a  Szekszárdi Családbarát Strand és Élményfürdő.